Gazipaşa İlkokulu
GAZİPAŞA MAH. GAZİPAŞA CAD. GAZIPAŞA ILKOKULU NO 72 SAPANCA / SAKARYA

VİZYON

Gazipaşa İlkokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. • Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik insanlar yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

Pansiyon Bilgisi

Sapancaya 500m.Sakarya merkeze 15 km´dir.

Sapanca´nın merkez mahallesidir.